Cele mai simple reguli de curatenie II

Cele mai simple reguli de curatenie II

Bucataria
Pastreaza cateva servetele antibacteriene in bucatarie. Poti curata aragazul, mai precis partea superioara, o data la cateva zile; sterge exteriorul frigiderului si usile dulapului in fiecare luna, iar blatul si chiuveta in fiecare zi (nu ar trebui sa dureze mai mult de 5 minute). Investeste intr-un mop bun pentru curatat podeaua de scurgeri sau murdarie. Acum tot ce trebuie sa faci este sa-ti cureti bucataria in totalitate o data la doua saptamani.

Pilote
Potrivit specialistilor, o spalare la sase luni este de ajuns (de preferat primavara si toamna). Verifica eticheta mai intai, pentru ca sansele ca pilota sa poata fi spalata la masina sunt mari (daca nu, va trebui sa urmezi instructiunile de pe eticheta). Si daca nu incape in masina de spalat, du-o la o spalatorie profesionala.

Perne
In primul rand, cumpara numai perne care pot fi spalate la masina de spalat si fa acest lucru o data la sase luni. Fii sigura ca sunt uscate bine atunci cand vrei sa le folosesti, sau le poti usca cu un radiator, ca sa fii sigura ca sunt perfect uscate si nu mucegaiesc. Sau poti cumpara perne mai ieftine pe care le poti arunca o data la sase luni (nu este insa o solutie ecologica!)

Ferestre
Daca se murdaresc repede, au nevoie de o curatare aproape in fiecare luna. Poti folosi doar apa si lichid de curatare a vaselor. Uda fereastra, incepand cu partea de sus, apoi cu o racleta indeparteaza apa si in cele din urma sterge cu o carpa uscata sau cu un ziar vechi.

Sursa: www.avantaje.ro

Daca vrei sa lasi curatenia in seama profesionistilor, apeleaza cu incredere la cei care fac curatenia perfecta: echipa NOC Clean

Tags: , , ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.