Cine face curat in biroul tau?

Cine face curat in biroul tau?

Curatenia din sediul unei firme reprezinta un plus important pentru imaginea pe care aceasta o are in fata clientilor sai. Practic, curatenia biroului denota, in mod direct, gradul de respect acordat clientilor si angajatilor si, indirect, gradul de interes si preocupare pentru imaginea companiei.

Comparativ cu ultimii ani, cand firmele preferau sa-si angajeze propriul personal de curatenie, se poate observa o tendinta spre externalizarea acestui serviciu. Aceasta trecere este bazata pe faptul ca multi administratori de societati au inteles ca externalizarea serviciului de curatenie are o multitudine de avantaje si inseamna timp si bani economisiti.

Principalele avantajele ale externalizarii serviciilor de curatenie pentru spatiile de birouri sunt:

1. Aveti toate cheltuielile pentru curatenie sub control
Prin incheierea unui contract cu o firma de curatenie si optarea prin acesta la tipurile de operatiuni dorite puteti sa va planificati mai bine bugetul firmei.

2. Personalul de curatenie si investitiile aferente
Prin apelarea la serviciile unei firme specializate scapati de grija angajarii de personal pentru curatenie, de supravegherea lui, de grija investitiilor care trebuie facute lunar in detergenti, solutii de curatenie, consumabile si ustensile.

3. Serviciile de curatenie se efectueaza in functie de cerintele clientului
Prin externalizarea curateniei pentru spatiul dumneavoastra de birouri puteti avea marele avantaj ca firma care preia acest serviciu poate sa faca curatenie in functie de programul dumneavoastra astfel incat sa nu va perturbe activitatea. Sunt firme de curatenie care, la cerere, pot face curatenie noaptea sau in afara programului si sa detaseze personal pentru mentinerea ei, in timpul zilei.

Daca aceste avantaje au avut puterea sa va convinga sau poate doriti sa aflati si altele pentru spatiul dumneavoastra de birouri, puteti apela aici la un reprezentant al firmei NOC Clean pentru o oferta personalizata.

Tags: curatenie intretinere birouri, ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.