https://nocclean.ro/wp-content/uploads/BaieCortenV2_041.jpgCum sa faci rapid curatenie in baie

Cum sa faci rapid curatenie in baie

Atunci cand vine vorba de curatarea baii nicio persoana nu este foarte incantata de ceea ce va urma, insa trebuie sa o facem. Partea buna este ca, daca vei tine cont de cateva sfaturi, o sa scapi de aceasta treaba in cateva minute.

Ia solutii dezinfectante si da pe chiuveta, toaleta, cada si pe faianta. Cat timp actioneaza aceasta solutie te poti ocupa de alte treburi.
De exemplu, poti da cu spray pe oglinda si sa o cureti rapid cu un prosop de hartie. Verifica rola de hartie igienica si inlocuieste-o, daca este necesar. Aceste lucruri trebuie sa iti ia aproximativ doua minute, eHow.
Curata cada cu o carpa de bumbac sau cu o carpa de unica folosinta. Foloseste solutii dezinfectante pentru a o curata. Apoi urmeaza faianta. Probabil te gandesti ca va dura mai mult de cateva minute, insa, daca vei face asta in fiecare saptamana, nu ai cum sa petreci mai mult de patru-cinci minute la faianta.
Acum urmeaza toaleta. Poti folosi manusi, daca nu doresti sa o cureti cu mana neacoperita. Ai grija si da cu peria prin toate partile toaletei, pentru a indeparta microbii. Este de preferat ca toaleta sa o cureti cu o carpa de unica folosinta si apoi sa o arunci la gunoi, deoarece in aceasta zona sunt foarte multi microbi.
Apoi trebuie sa speli pe jos, dupa care sa de ocupi de manere, folosind un spray dezinfectant. Acum gata. Baia ta este curata.

Sursa: www.ziare.com

Daca aceste operatiuni ti se par prea dificile, apeleaza cu incredere la cei care fac curatenie perfecta: echipa NOC Clean

Tags: ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.