Cum scapam de mirosul de tigara din casa

Cum scapam de mirosul de tigara din casa

Pe langa faptul ca este neplacut, mirosul de tigara poate cauza disconfort psihic dar si boli ale aparatului respirator.Iata cum, cu putina perseverenta, poti scapa de el:

Improspateaza aerul
Pa langa produsele speciale existente pe piata impotriva fumului de tutun, exista plante ale caror miros puternic acopera odorul de tigara din casa.
De exemplu, buchetelele de busuioc, menta si levantica , amplasate strategic prin casa vor absorbi mirosul de tutun.
O alta solutie este sa amplasezi prin casa boluri cu bicarbonat , boabe de cafea, coji de citrice . Sau amesteca sucul de la o lamaie cu o cescuta de apa si pulverizeaza substanta obtinuta prin casa.
Spala textilele
Mirosul de tigara se impregneaza foarte usor in materialele textile. Pentru a-l elimina este foarte important sa speli regulat perdelele, fetele de masa, lenjeriile de pat, cuverturile, pernele.
Aspira si curata covoarele
Covoarele retin usor mirosul de tigara daca in camera respectiva se fumeaza regulat. Ca sa-l elimini este recomandat sa aspiri bine covoarele si sa le perii cu o solutie speciala pentru curatat carpete.
O alta metoda este sa imprastii peste ele bicarbonat pe care sa-l lasi sa actioneze timp de cateva ore, dupa care sa aspiri din nou covorul.
Tot pentru a scapa de mirosul de tigara din covoare poti folosi si o solutie formate din apa si otet. Pe langa faptul ca elimina mirosul neplacut de tigara, otetul improspateaza culorile.
Spala peretii
Peretii retin foarte bine mirosul de tutun. De aceea, este foarte important sa aerisesti camera regulat. In cazul in care acestia sunt vopsiti cu vopsea lavabila ii poti spala la un interval regulat.
Curata scrumierele
Este foarte important sa cureti si sa speli si scrumul din zona in care ai fumat pentru ca acestea imprastie miros de tigara pe care este foarte posibil sa nu-l simti.

sursa:: http://casa.acasa.ro/

Daca aceste operatiuni ti se par prea dificile apeleaza cu incredere la cei care fac curatenie perfecta echipa NOC Clean

taguri: ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.