Curatenia de Sarbatori

Curatenia de Sarbatori

Incepe ordinea din camerele mari. E bine sa incepi cu sufrageria inainte de a face curatenie pe hol si in bucatarie. Asa ca arunca toate ziarele si revistele pe care nu le mai citesti, da perdeaua jos si apoi pune-o la spalat. Aspira covorul si abia apoi sterge praful. Daca nu ai cumparat o solutie speciala pentru curatat covoarele opteaza pentru un amestec economic facut din detergent pentru rufe (dizolvat cat mai bine in apa calduta). La final Il poti peria folosind balsam parfumat de haine.

Geamurile trebuie spalate cat mai aproape de Craciun. Acestea se curata mai bine daca folosesti un prosop din bumbac si un amestec din detergent lichid de vase, apa, alcool sanitar sau otet (la doua cani de apa se pune un sfert de pahar de detergent vase, otet sau spirt). Tocurile si pervazul se curata mai bine de praf cu un burete aspru. Daca acestea sunt inghetate le poti curata mai usor, turnand inainte un pic de apa calda amestecata cu detergent de vase. La sfarsit lustruieste geamurile cu miscari circulare, folosind un prosop curat. La fel de eficiente sunt si bucatile de ziar.

Sursa: www.clickpentrufemei.ro

Daca vrei sa lasi curatenia in seama profesionistilor, apeleaza cu incredere la cei care fac curatenia perfecta: echipa NOC Clean

Tags: , , ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.