Curatenia generala de toamna

Curatenia generala de toamna

Curatenia de toamna poate fi o adevarata bataie de cap daca nu stii cum sa te organizezi. Uite 7 sfaturi pe care trebuie sa urmam pentru a avea casa „luna”.

1.Incepe intotdeauna curatenia din ultima camera si de sus in jos – de la tavan spre podea.

2.Aspira covoarele si pe-o parte si pe cealalta. Apoi, freaca-le cu peria inmuiata in apa si otet pentru a aduna parul care s-a incolacit pe firele covorului.

3.Ingrijeste parchetul! Nu-l spala cu mopul imbibat in apa. Parchetul se trateaza numai cu solutii speciale. Nu se spala, nu se matura!

4.Curata faianta si gresia din bucatarie si insista mai ales in zonele din preajma aragazului. Cumpara produse speciale pentru curatarea acestor pete dificile.

5.Sterge caloriferele de sus pana jos si printre rulmenti. In aceasta zona se depune foarte mult praf.

6.Nu uita de usi! si pe acestea se depune praful, mai ales pe latura de sus. sterge praful cu solutii speciale, nu cu apa. Nu uita de usa de la intrare. Este cartea de vizita a locuintei tale.

7.Debaraseaza-te de lucrurile inutile! Arunca cutiile nefolosite, sticlele goale, doneaza hainele pe care nu le mai imbraci dar si obiectele care iti incarca inutil camerele.

Sursa: www.click.ro

Daca vrei sa lasi curatenia in seama profesionistilor, apeleaza cu incredere la cei care fac curatenia perfecta: echipa NOC Clean

Tags: , , ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.