De ce avem nevoie de o firma de curatenie?

De ce avem nevoie de o firma de curatenie?

Daca in cazul curateniei de intretinere te mai poti descurca de una singura si poti sa o faci pe parcursul mai multor zile, acest lucru nu functioneaza in cazul curateniei generale, deoarece nu poti sa faci luni curatenie generala in sufragerie, marti in baie si vineri in dormitoare, urmand ca saptamana viitoare sa continui cu bucataria, holurile si balcoanele.Acest tip de planificare nu functioneaza si nici rezultatul nu este cel dorit deoarece, fara sa vrei, spatiul unde ai facut curatenie va necesita foarte repede operatiuni de intretinere si retusare, concomitente cu procesul de curatenie generala din restul casei.
Ar mai exista si posibilitatea de a-ti lua liber/ concediu de la locul de munca pentru a face curatenie generala dar aceasta nu este solutia problemei tale deoarece te vei intoarcie la serviciu, dupa cateva zile, multumita de faptul ca ai reusit sa realizezi ce ti-ai propus dar epuizata, iar concediul este pentru relaxare si reincarcarea bateriilor, nu ?
Solutia problemelor tale este apelarea la o firma specializata in curatenie care intr-o singura zi, datorita personalului calificat, a aparaturii si produselor folosite, poate face curatenie perfecta acasa la tine.
Daca nu crezi ca exista nici o diferenta intre cum faci tu curatenie generala si cum face o firma specializata acest lucru te invitam sa vi la Romexpo, in perioada 9 – 12 aprilie 2013, unde se va desfasura a IV-a editie a targului Cleaning Show si unde vei putea sa te informezi si sa vezi cum rezolva cele mai mari probleme legate de curatenie reprezentantii companiilor din industria de curatenie profesionala, industriala si domestica.

Daca ai nelamuriri sau intrebari apeleaza cu incredere la cei care fac curatenie perfecta: echipa NOC Clean. Ne poti vedea „la lucru” in cadrul targului pe data de 11 aprilie 2013, intre orele 13-15, pe suprafata Demo, din cadrul ROMEXPO Bucuresti.

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.