Ecourile unui targ de curatenie

Ecourile unui targ de curatenie

curatenie

In perioada 9 – 12 aprilie, s-a desfasurat in Bucuresti, in centrul expozitional Romexpo, cea mai importanta expozitie dedicata industriei de curatenie din Romania, Cleaning Show, care a reunit importanti jucatori din industria de curatenie.
Expozitia de anul acesta a adus un aer nou, prin seminariile si activitatile organizate, astfel ca la finalul ei, toti participantii au concluzionat ca a fost un eveniment reusit si bine organizat. De la prima editie Cleaning Show, din anul 2010, expozitia a evoluat mult din punct de vedere al organizarii, s-a simtit promovarea targetata catre publicul tinta, organizatorii axandu-se, in principal pe promovarea directa a evenimentului catre firmele implicate in industria de curatenie din Romania si alte industrii (horeca, alimentatie, industrie etc).

curatenie

Concursul Impecabilii din acest an a fost unul extrem de disputat, toate cele patru echipe(Building Support Services, NOC Clean, Clean Expert Activ si Galimex) au dat dovada de profesionalism si au “luptat” pana la final. In acest an, premiile oferite au fost din partea Dutescu Profesional Cleaning (maturatoare mecanica), Cleaning Logistic (un aspirator de praf Whisper si un set de detergenti super concentrati pentru pardoseala normala si lucioasa), un carucior inovator Piko oferit de Ber’s New Solutions, doua Bona Spray Mop si doua USB Memory Stick Bona Traffic HD, oferite de Bona Romania. Titlul a mers pentru a doua oara consecutiv la echipa BSS – Building Support Services. Locul II i-a revenit companiei NOC Clean, in timp ce pe III s-au clasat cei de la Galimex.

curatenie

In “Inovation Corner”, organizat in premiera la Cleaning Show, au fost prezentate unele dintre cele mai revolutionare echipamente de igiena si curatenie. Astfel, premiul publicului a mers catre echipa Ber’s Cleaning Solutions, care a prezentat un echipament pentru curatarea geamurilor la inaltime Qleen de la Lehmann. Juriul a desemnat insa alti castigatori, asadar premiile pentru cele mai revolutionare echipamente au fost castigate de catre Dyson Airblade Tap (GBR Auto International) si sistemul de mop MAG de la Vermop (Pro Curatenie), cel din urma castigand si la ISSA INTERCLEAN premiul inovatiei in curatenie.

Anul acesta, toata atentia s-a indreptat catre zona demo, unde expozantii si-au prezentat produsele pe diferite suprafete, curatand urme aproape imposibile… au fost incercari, au fost si dispute, dar, intr-un final, important este ca suprafetele au fost curatate. Pe rand sau in acelasi timp, reprezentantii firmelor All for Cleaning, Pro Curatenie, Cleaning Logistic, Building Support Services, Bers Cleaning, Bona Romania, Franksi altii, au demonstrat ca produsele lor pot curata fara probleme, urme de marker, ceara, ipsos, oja, ruj sau chiar ciment. Trebuie sa mentionez ca tot acest “dezastru” a fost creat de simpaticul domn Napoleon Combei, reprezentantul companiei NOC Clean.

De asemenea, Cleaning Show a gazduit si mai multe seminarii pe teme de interes pentru industria de curatenie, dar si o masa rotunda organizata de Asociatia Romana de Facility Management – ROFMA(partener al CLEANING SHOW), cu tema ”Evaluarea calitatii serviciilor in piata de facility management din Romania”, la care au participat circa 40 de specialisti, furnizori de servicii, sau beneficiari. Evenimentul a sporit oportunitatile de promovare a expozantilor la CLEANING SHOW 2013, precum si numarul contactelor de afaceri realizate in targ.

Cleaning Show 2013 s-a dovedit a fi locul de intalnire pentru profesionistii curateniei si un loc excelent pentru a dezvolta noi parteneriate si pentru a mentine contactul direct cu actualii clienti.

Sursa: www.infocuratenie.ro

Daca curatenia generala ti se pare prea dificila si timpul nu-ti permite, apeleaza cu incredere la cei care fac curatenia perfecta: echipa NOC Clean

Tags: , , ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.