Intretinerea gradinii vara

Intretinerea gradinii vara

Curatarea teraselor si aleilor, taierile la arbori si arbusti, precum si tunderea gazonului fac parte din lucrarile pe care trebuie sa le facem in aceasta perioada.

Din cauza temperaturilor ridicate, dar si a faptului ca nu pot fi culese la timp, fructele incep sa se desprinda de pe ramurile incarcate ale pomilor. Din pacate, acestea cad direct pe aleile sau terasele exterioare. Rezultatul il constituie o multime de pete care, necuratate la timp, va pot da mari batai de cap si va pot strica o dupa-amiaza placuta de vara.

Spalatoarele cu apa rece sub presiune pentru uz rezidential sunt instrumentele potrivite pentru eliminarea rapida a acestui tip de pete foarte rezistente. Usor de manuit chiar si de catre persoanele care nu au printre preocupari exercitiile la sala de forta, spalatoarele sub presiune lasa aleile sau terasa impecabile. Atunci cand petele sunt foarte „incapatanate” sau in cazul petelor de ulei de masina, la spalare se poate folosi detergent.

Pentru ca procesul curatarii sa fie cat mai comod, unele modele de spalatoare au incorporate spatii camuflate, de jur imprejurul utilajelor, pentru depozitare. Astfel, veti avea mereu la indemana detergentii, periile sau furtunurile suplimentare.

Daca doresti ca o echipa de profesionisti sa-ti transforme gradina intr-o adevarata oaza de relaxare poti apela, cu incredere, la echipa NOC Clean.

Sursa: www.casamea.ro

Tags: , , ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.