https://nocclean.ro/wp-content/uploads/parchet.jpgIntretinerea si curatarea parchetului laminat

Intretinerea si curatarea parchetului laminat

Parchetul laminat are frumusetea lemnului si ceramicii, de aceea este atat de cautat. Parchetul laminat, pe de alta parte este mai ieftin comparativ cu cel de lemn si poate fi montat, de obicei cu minimum de unelte si foarte simplu. Cu un email rezistent, trebuie sa urmati doar cativa pasi pentru a intretine parchetul, fara lacuire sau ceara.
Niciun alt parchet nu este la fel de usor de intretinut ca si parchetul laminat. Pentru curatarea zilnica, aspirati parchetul sau maturati-l pentru a indeparta praful si mizeria. Nu folositi sapun, ceara, produse gospodaresti sau orice alte produse care nu sunt destinate curatarii parchetului laminat. Aceste produse pot lasa urme pe parchet sau pot atrage mai multe pete si praf.
Produsele de curatire recomandate, dar si produse preparate acasa sunt: otet, alcool sanitar si apa(in cantitati egale): 1/3 otet alb, 1/3 alcool sanitar si 1/3 apa si 3 capace detergent de vase. Detergentii abrazivi pot zgaria sau deteriora suprafata parchetului laminat. Nu folositi niciodata ceara si nu aplicati lacuri pe parchetul laminat.
Uneori parchetul poate sa fie mai murdar decat de obicei. Poate fi patat cu ulei, vopsea sau marker permanent. Pentru a scapa de aceste pete foloseste alcool ce contine acetona si sterge petele. Daca ai pe parchet pete de vin, sos de rosii sau sange, incearca sa le cureti cu apa calda mai intai. Daca nu ies, foloseste putin detergent de spalat geamurile. Nu uita sa stergi apa dupa ce ai terminat, apa poate sa distruga emailul parchetului.
Parchetul laminat ofera un design unic, simplitate la montare si intretinere usoara. Desi nu este indestructibil, este rezistent la trafic intens. Poate imita orice material de parchet si este disponibil intr-o multitudine de modele si culori.

Sursa: www.podeaua.ro

Daca ai nelamuriri sau intrebari legate de curatenie apeleaza cu incredere la cei care fac curatenia perfecta: echipa NOC Clean. Ne poti vedea „la lucru” in cadrul targului Cleaning Show, pe data de 11 aprilie 2013, intre orele 13-15, pe suprafata Demo, din cadrul ROMEXPO Bucuresti.

Tags: ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.