Locuri unde trebuie insistat la curatenie cand ai un bebelus

Locuri unde trebuie insistat la curatenie cand ai un bebelus

Cand ai un copil mic, casa trebuie sa fie curata-luna, pregatita intotdeauna ca pentru musafiri. Si nu pentru ca ai avea tu vocatie de Cenusareasa sau vreo manie obsesiv-compulsiva care te impinge sa deretici zi-lumina, ci pentru ca un bebelus care a pornit in explorarea lumii din jur nu vede nicio problema in a se tari pe parchet, pe gresie sau pe covor si nu intelege de ce esti ingrozita de cate ori se apropie de locul ala unde se face o cascada de apa dupa ce apesi pe un buton.

Toaletele ar trebui curatate temeinic la fiecare doua-trei zile cu produse speciale, care sa indeparteze microbii si sa elimine si depunerile de piatra. La fel, chiuveta si spatiile din jurul cazii, unde umezeala si caldura favorizeaza aparitia mucegaiului.

Nu uita nici de geamuri – micutul tau explorator va profita de orice ocazie pentru a urmari lucrurile din jurul sau, pentru a-si largi orizontul. Mentine geamurile curate, nu numai pentru ca sa-i oferi perspectiva corecta, ci si pentru ca cel mic va pune manutele pe geam si le va baga apoi in gura de cel putin 10 ori in timpul unei sesiuni de privit intens pe fereastra. Atentie si la tocurile ferestrelor, unde se strange mult praf, iar vara paianjenii isi tes frenetic panze.

Cortina de baie si presul, ca si covorasul antiderapant pus in baie pentru protectia celui mic sunt locurile unde mucegaiul apare foarte repede. Curata-le in mod regulat – alege o cortina din material textil, tratat antimucegai, pe care o poti baga si la masina de spalat, impreuna cu prosoapele.

Foloseste produse special concepute pentru anumite suprafete – citeste cu atentie instructiunile de folosire. Foarte important: Nu lasati produsele destinate curateniei la indemana copiilor! Ingerarea lor este deosebit de periculoasa, la fel si contactul cu ochii si pielea.

Sursa: www.baby.unica.ro

Daca vrei sa lasi curatenia in seama profesionistilor, apeleaza cu incredere la cei care fac curatenia perfecta: echipa NOC Clean

Tags: , , ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.