https://nocclean.ro/wp-content/uploads/curatenie-casa.jpgMetode eficiente pentru o curatenie generala de durata

Metode eficiente pentru o curatenie generala de durata

Curatenia generala poate fi facuta intr-un mod simplu fara sa pierzi foarte mult timp sau sa depui prea mult efort. Iti prezentam cateva greseli pe care sa le eviti, pentru a termina curatenia prin casa mai repede, fara sa te simti obosit.

1. Dezorganizarea
Inainte de a te apuca de curatenie, alcatuieste un plan de bataie, pentru a eficientiza munca. Incepe sa faci ordine in camerele care necesita cea mai multa atentie, cum ar fi baia sau bucataria.

2. Impartirea sarcinilor
Sa faci curatenie singur nu este o idee buna. Pana cand vei termina de aranjat toata casa, vei fi obosit, iar durerile musculare nu iti vor da pace. Repartizeaza sarcinile si celorlalti membri ai familiei. In acest mod, vei termina curatenia mai repede si nici nu te vei simti obosit.
In cazul in care locuiesti singur, invita un prieten sa te ajute. Ii poti intoarce favoarea atunci cand va avea nevoie de ajutorul tau.

3. Ustensilele pentru curatenie
Uneori, petreci foarte mult timp facand curatenie in casa, deoarece nu alegi ustensilele potrivite. Alege carpa din microfibra pentru stergerea prafului, in locul carpelor obisnuite, produse speciale pentru mobila si geamuri, precum si lavete pentru curatarea gresiei. Astfel, vei curata mai repede spatiile murdare, fara prea multe batai de cap.
Nu utiliza carpe deja folosite pentru curatarea spatiilor din casa. Acestea vor lasa urme si va trebui sa o iei de la capat.

4. Prea multa murdarie
Pentru a nu te chinui prea tare cand vine vremea curateniei, incearca sa intretii ordinea prin casa in permanenta. Cere-le membrilor familiei sa isi pastreze lucrurile in ordine, hainele aranjate in dulapuri, iar jucariile copiilor la locul lor.

5. Atmosfera speciala pentru curatenie
Ziua de curatenie nu trebuie sa fie privita ca o zi nefasta. Pentru a te relaxa in timp ce faci curatenie, alege muzica energica, care sa te faca sa te simti bine. Cu ajutorul muzicii vei uita ca faci treaba si te vei gandi la ziua de curatenie ca la o zi de distractie.

Sursa: www.casa.acasa.ro

Daca vrei sa lasi curatenia in seama profesionistilor, apeleaza cu incredere la cei care fac curatenia perfecta: echipa NOC Clean

Tags: , , ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.