Motive sa externalizati curatenia firmei dvs

Motive sa externalizati curatenia firmei dvs

1. Aveti toate cheltuielile sub control si puteti sa va planificati mai bine bugetului firmei deoarece primiti lunar o factura cu o valoare fixa.

2. Problemele legate de personalul care asigura curatenia firmei dumneavoastra cad strict in sarcina firmei specializate.

3. Veti profita de toate avantajele unei dotari profesionale, fara a mai fi preocupati de investitii in ustensile, echipamente, utilaje si consumabile profesionale.

4. Veti avea acces la servicii speciale ce nu pot fi executate decat de profesionisti (spalarea mochetei, polisharea linoleumului, a gresiei, marmurei, spalarea fatadelor si geamurilor exterioare, intretinerea instalatiilor sanitare, electrice, de climatizare, de incalzire, reparati mici de constructie,etc).

5. Prin curatenia de intretinere zilnica se va conserva mult mai bine investitia pe care ati facut-o in spatiul care deserveste afacerea dumneavoastra.

6. Prin serviciile de intretinere a plantelor si a spatiilor verzi, de dezinsectie si deratizare, de ridicare a gunoiului menajer si a deseurilor, de livrare de consumabile, firma de curatenie ofera o gama larga de operatiuni care, in mod normal, se asigura de mai multi furnizori, ceea ce implica o economie de timp si de costuri.

7. Permanenta personalului specializat in curatenie in cladirea dumneavoastra conteaza foarte mult, acesta avand ca scop depistarea si inlaturarea factorilor care ar putea provoca evenimente neplacute.

8. Pentru fiecare obiectiv in parte, firma de curatenie, desemneaza un responsabil care supravegheaza si monitorizeaza curatenia si intretinerea cladirii pentru a o mentine la un standard ridicat, iar orice nemultumire sau dorinta din partea dumneavoastra pot fi discutate cu acesta.

Daca aveti nelamuriri sau intrebari apelati cu incredere la cei care fac curatenie perfecta: echipa NOC Clean. Ne puteti gasi si la Cleaning Show, intre 9 si 12 aprilie 2013, la ROMEXPO Bucuresti.

Tags: , ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.