https://nocclean.ro/wp-content/uploads/produse-neconventionale-de-curatenie.jpgProduse de curatenie nerecomandate de specialisti

Produse de curatenie nerecomandate de specialisti

Toate gospodinele cunosc cel putin un truc “magic” de curatenie care implica utilizarea unor produse banale, folosite de obicei in bucatarie. Daca de efectele “miraculoase” ale otetului alb sau ale bicarbonatului de sodiu in procesul de curatenie a aflat cam toata lumea, nu acelasi lucru se poate spune despre maioneza, ketckup sau ulei.

Iata o lista a unora dintre cele mai neconventionale produse utilizate in curatenie:
Piperul– despre acest condiment se afirma ca ajuta hainele sa-si pastreze culorile daca este adaugat in masina de spalat impreuna cu detergentul.
Painea– unele gospodine, adepte ale curateniei cu produse neconventionale, recomanda utilizarea feliilor de paine alba pentru…stergerea petelor de murdarie de pe pereti.
Maioneza– se spune ca ar fi buna, in afara de utilizarile de baza, pentru curatarea urmelor de carioca si pentru inlaturarea actibildurilor de pe piesele de mobilier.
Ketchupul– este intrebuintat de unele gospodine pentru indepartarea petelor de pe obiectele de cupru si alama.
Uleiul – conform adeptilor curateniei cu produse neconventionale acest lichid se pare ca devine o buna solutie pentru luciul mobilei daca este combinat cu sucul de lamaie
Ceaiul negru– va poate ajuta sa inlaturati rugina de pe uneltele de gradinarit

Daca nu vrei sa-ti transformi casa in laborator de experimente pentru obtinerea curateniei perfecte si sa scapi in acelasi timp de corvoada in sine, apeleaza cu incredere la profesionisti: echipa NOC Clean.

Tags: , , ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.