http://nocclean.digitechnologies.ro/wp-content/uploads/2013/12/relocare-2.jpgRelocarea locuintei II

Relocarea locuintei II

Mutatul intr-o casa noua este un exercitiu de administrare a mai multor detalii intr-o perioada scurta de timp. Tot ce trebuie sa faci este sa te organizezi si sa stii cu ce sa incepi.

Cand incepi sa despachetezi in noua locuinta:

Greul a trecut si acum esti in situatia fericita de a te afla in noua casa cu un munte de cutii in jurul tau. Cel mai important lucru este sa nu te anxietezi mai mult decat este cazul data fiind situatia plina de disconfort ca nu ai totul aranjat. Tinand cont ca ai si unul sau doi copii dupa tine si ca trebuie sa te duci si la munca, uneori este greu sa faci fata daca nu esti calma si organizata.

Sfaturi:
– daca poti, ia-ti cateva zile libere de la munca. Putin concediu pentru un lucru asa de important cum ar fi aranjatul noii tale locuinte nu este cu nimic exagerat. Foloseste timpul cat copilul sau copiii tai sunt la gradinita, la scoala sau la bunici, ca sa poti sa despachetezi totul cu atentie si sa iti stabilesti tu fiecare lucru important in ce zona il pui.
– Incepe cu ce este prioritar pentru viata de zi cu zi: cu dormitorul copilului, cu dormitorul vostru, cu baia. Despacheteaza lucrurile necesare activitatilor curente, ca sa nu stai sa cauti canadiana de ploaie a copilului sau prosoapele pana te lasa nervii.
– Planifica-ti un interval de timp de 2 saptamani in care sa iei in fiecare zi cutie cu cutie si sa o despachetezi cu calm si cu drag pana cand va fi totul gata la locul sau. Nu te zoreste nimeni si nu esti obligata sa chemi prietenii decat cand esti dispusa sa faci pe gazda.
– Stai cu aspiratorul langa tine in permanenta in perioada aceasta pana totul este pus la punct. Mai ales daca ai copii in preajma, praful si particulele din aer de la atatea cutii si lucruri rascolite trebuie evitate ca sa nu imbolnavesti pe cei mai sensibili de vreo tuse cronica, alergie sau mai rau sa provoci o criza de astm.
– Nu te stresa mai mult decat este cazul. Dupa ce totul este terminat, nu sari imediat sa dai o masa de inaugurare pentru ca prietenii si rudele sa vada cum v-ati aranjat. Nu trebuie sa fii perfecta si sa faci si pe gazda ideala daca nu te simti in stare. Oricand poti amana momentul pana cand esti la cote ridicate de stare de bine, pentru beneficiul tau.
– Incearca sa nu uiti pe durata intregului proces de rearanjare a familiei in noua locuinta ca trebuie sa intretii o stare de buna dispozitie intre membrii familiei tale. Daca copiii te vad nervoasa, agitata si cu nervii la pamant, ei nu vor intelege nimic bun si cu siguranta nu le vei da mesajul ca a te muta este un proces firesc al vietii pe care il poti intampina si trai cu bucurie.

Sursa: www.sfatulparintilor.ro

Daca aceste operatiuni ti se par prea dificile, apeleaza cu incredere la cei care fac curatenie perfecta: echipa NOC Clean

Tags: , ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.