SECRETELE EXPERTILOR IN CURATAREA BAII

SECRETELE EXPERTILOR IN CURATAREA BAII

SECRETELE EXPERTILOR IN CURATAREA BAII

Fie ca sunt intime, moderne sau luxoase, baile hotelurilor sunt intotdeauna locul perfect pentru a te retrage si a te relaxa in singuratate. Acum iti poti transforma propria baie intr-un astfel de loc, in care cu siguranta vei petrece ore intregi pentru a te relaxa dupa o zi obositoare de munca. Iata cateva trucuri despre curatarea bailor, direct de la managerii hotelieri.

Pasul 1: Aspira! Locul in care firele de par sunt intalnite cel mai des este probabil baia. Dand rapid cu aspiratorul vei scapa rapid de firele nedorite.

Pasul 2: Incalzeste suprafetele ! Daca incalzesti suprafetele ce urmeaza a fi curatate actiunea agentilor de curatare va fi mai eficienta. Inainte de a curata cada, umple-o cu apa fierbinte si las-o asa cateva minute.

Pasul 3: Dezinfecteaza! Lasa suprafetele sa se usuce apoi pulverizeaza o solutie antibacteriana pe faianta, cada,chiuveta, toaleta si podea. Executa aceasta manevra de sus, de la ultimele placi de faianta, in jos, spre podea.Foloseste un burete pentru a intinde solutia, apoi las-o sa actioneze cateva minute.Dezinfectantii necesita ceva mai mult timp in contact cu suprafetele pentru a actiona eficient.Foloseste partea abraziva a unui burete de bucatarie si freca bine fiecare centimetru al baii, pentru a indeparta eficient si petele mai dificile. Dupa ce ai curatat suprafete trebuie sa le clatesti foarte bine deoarece dezinfectantii au tendinta de a atrage praful. Dupa aceasta sterge suprafetele cu o carpa uscata pentru ale lasa netede si curate.

Pasul 4: Oglinda Pulverizeaza solutie pentru curatat geamuri pe oglinda si alte obiecte de sticla ce se afla in baia ta si sterge-le cu o carpa uscata si curata.

Pasul 5: Podeaua Termina curatarea baii prin curatarea, clatirea si stergerea podelei.Iar acum, ca totul sa fie complet dupa atata munca, e timpul pentru o baie lunga si relaxanta

sursa:http://www.scribd.com

Daca aceste operatiuni ti se par prea dificile apeleaza cu incredere la cei care fac curatenie perfecta echipa NOC Clean

taguri: ,,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.