Sfaturi pentru o casa curata I

Sfaturi pentru o casa curata I

Faceti curat intr-o singura camera. Concentrandu-va asupra fiecarei camere in parte pentru a termina curatenia mai repede si a evita sa fiti coplesiti de volumul de munca. Nu sunteti siguri cu ce incapere ar trebui sa incepeti? Este simplu incepeti cu acea camera care este cea mai folosita.

Curatenia in bucatarie. Nimic nu este mai stresant pentru o gospodina decat o bucatarie murdara. Totusi, exista cateva trucuri pe care le puteti incerca pentru a va simti confortabil intr-o bucatarie curata. Unul dintre secrete este sa faceti curat pe masa pe care mancati imediat dupa ce ati terminat. Este mai usor sa stergeti eventualele murdarii de pe masa atunci cand sunt proaspete si nu sunt lasate sa se intareasca.
Pastrati obiectele de bucatarie (vesela, tacamuri si alte ustensile) in dulapuri pentru a va fi mai usor sa faceti curat pe rafturile si blaturile din bucatarie. Pastrati carpele de praf, buretii, dezinfectantii si alte instrumente pentru curatenie intr-o cutie portabila, pentru a fi simplu sa alegeti produsele si obiectele pentru curatenie. Incercati sa stergeti zilnic chiuveta si aparatele de uz casnic din bucatarie, sa aruncati gunoiul si sa dati cu aspiratorul.

Curatenia din baie. Probabil cel mai vizitat loc din casa, baia poate deveni cu usurinta un mediu propice pentru multiplicarea virusurilor si a bacteriilor. Inainte de a utiliza produse dezinfectante, asigurati-va mai intai, ca este ordine. Acest lucru inseamna ca obiectele precum prosoapele sau halatele de baie sunt la locul lor. Periutele de dinti, sapunurile si produsele de igiena personala trebuie sa fie in locurile special amenajate (ideal, acestea ar trebui ferite de apa).
Curatati aceasta camera la fel ca bucataria in mod constant. Curatati zilnic chiuveta, vasul de toaleta si daca este posibil, spalati cat mai des podelele cu dezinfectant. De asemenea, fiecare membru al familiei trebuie sa urmeze aceasta, regula dusul sau cada vor fi curatate dupa utilizare, de catre cel care le-a folosit.

Sursa: www.sfatulmedicului.ro

Daca vrei sa lasi curatenia in seama profesionistilor, apeleaza cu incredere la cei care fac curatenia perfecta: echipa NOC Clean

Tags: , , ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.