Sfaturi pentru curatarea geamurilor

Sfaturi pentru curatarea geamurilor

Probabil cea mai dificila parte, pentru multi, la curatenie este spalatul geamurilor, deoarece trebuie sa fii atent sa nu lasi dungi.

Iata cateva sfaturi ce te pot scuti de un efort suplimentar si vei obtine niste geamuri perfect curate:

Inainte de a te pune pe treaba trebuie sa te asiguri ca ai o galeata mare, o racleta, eventual un mop si ziare vechi.

Multe persoane ocolesc produsele disponibile pe piata din cauza substantelor chimice. Pentru acestea exista solutia-minune obtinuta in casa din apa calda si otet. In cazul in care ferestrele sunt pline de grasime, poti adauga putin detergent de vase.

Nu uita ca timpul ideal pentru a spala geamul este dimineata sau seara. In cazul in care o sa faci acest lucru la amiaza, soarele va usca imediat solutia si iti va fi greu sa cureti asa cum trebuie.

Prima data indeparteaza praful cu o carpa curata. Apoi foloseste cat mai multa apa, cu incredere, pentru a nu lasa in urma murdarie sau solutie de curatat.

Este foarte important sa nu uiti de ramele geamurilor. Multe persoane curata geamurile si atat, fara sa ia in seama si tocurile, si in acest fel risca sa munceasca degeaba.

De asemenea, este important sa stii ca pe o parte a geamului este bine sa speli vertical si pe cealalta parte orizontal. In acest mod vei putea observa imediat petele ce raman in urma.

La sfarsit, foloseste ziare pentru ca suprafata sa ramana curata ca lacrima.

Sursa: www.ziare.com

Daca aceste operatiuni ti se par prea dificile, apeleaza cu incredere la cei care fac curatenia perfecta: echipa NOC Clean

Tags: , , ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.