Solutii pentru curatenia de intretinere

Solutii pentru curatenia de intretinere

Pentru tot mai multi oameni curatenia de intretinere a locuintei se dovedeste a fi o adevarata corvoada din cauza timpului, a resurselor si energiei necesare. Din aceasta cauza, uneori, curatenia de intretinere a casei, este confundata, voit sau nu, cu o operatiune ceva mai detaliata de ordonare a lucrurilor din casa, combinate cu cateva operatiuni care tin intradevar de acest tip de curatenie: aspirarea si spalarea spatiilor neacoperite (gresie, granit, mozaic), aspirarea suprafetelor textile(mochete, covoare) si stergerea prafului.

In realitate curatenia de intretinere, facuta „ca la carte”, trebuie sa insumeze un numar mult mai mare de operatiuni pentru a fi eficienta pe termen lung, pentru pastrarea sanatatii membrilor familiei si pentru ca atunci cand vine timpul pentru curatenia generala sa nu iti vina ideea sa iti schimbi locuinta pentru a scapa de corvoada.
Dintre operatiunile absolut necesare la curateniile de intretinere putem enumera:
-igenizarea, dezinfectarea si dotarea cu consumabile a grupurilor sanitare
-curatarea integrala a bucatariei
-spalarea si intretinerea usilor de accces si a suprafetelor vitrate interioare
-stergerea glafurilor interioare si exterioare
-curatarea feroneriei, a caloriferelor, a corpurilor de iluminat, a comutatoarelor, a intrerupatoarelor
-colectarea si depozitarea gunoiului, igenizarea europubelelor

Acest tip de curatenie are totusi un avantaj comparativ cu cea generala: poate fi efectuata pe o durata mai lunga de timp. Daca pentru curatenia generala se recomanda ca timp de executie una, maxim doua zile, pentru ca rezultatul general sa nu fie unul mult sub asteptari, pentru curatenia de intretiere este posibila efectuarea ei intr-un termen ceva mai lung daca se face o prioritizare a spatiului iar la operatiunile de curatenie participa activ toti membrii familiei.
Aceasta ar fi una din solutiile acestei probleme. O alta solutie pentru a scapa de curatenia de intretinere este apelarea la o echipa de profesionisti.

Daca vrei sa lasi curatenia in seama profesionistilor, apeleaza cu incredere la cei care fac curatenia perfecta: echipa NOC Clean

Intra acum in e-shop si profita de oferta!

Tags: , ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.