https://nocclean.ro/wp-content/uploads/blog-1.jpgTrucuri pentru curatenie

Trucuri pentru curatenie

Una dintre cele mai dificile etape in ceea ce priveste curatenia casei este motivarea. Pentru ca cere destul de mult timp si efort, curatarea casei este o activitate putin atractiva. Insa daca stii cateva trucuri vei face curatenie mult mai usor, intr-un timp redus. Iata cateva dintre ele:

Motivare

1 Daca ti s-a intamplat adesea sa fii distras de la curatenie este recomandat sa te cronometrezi. Fixeaza-ti ceasul sa sune in 30-60 de minute din momentul in care incepi sa faci curat. Acest lucru te va ajuta sa te concentrezi mai bine asupra a ce ai de facut si sa-ti termini teraba intr-un timp mai scurt.

2 Asociaza-te cu sora/prietena ta pentru a face curatenie pe rand in casele fiecareia. Atunci cand imparti cu cineva aceleasi responsabilitati si mai ales daca aveti aceleasi obiceiuri, treaba pare mult mai usoara.

3 Asculta muzica in timp ce faci curat. Aceasta te va ajuta sa capeti energie si vei munci cu spor.

4 O alta modalitate de a te motiva sa faci curatenie este sa programezi o intalnire cu prietenii acasa la tine. Avand un deadline pana cand vei primi musafiri vei fi mai rapid si mai eficient.

Organizare

5 Pastreaza produsele de curatat intr-un sac confectionat din material textil pe care il poti atarna de interiorul usii de la debara. Pe langa faptul ca vei economisi spatiu, vei avea acces mai usor la ele.

6 Aseaza un cos inalt, cu capac, pe hol sau intr-un colt al unei camere de trecere si aduna in el lucrurile imprastiate pentru o curatenie rapida. Atunci cand ai timp aseaza fiecare obiect din cos la locul lui.

7 Daca nu ai timp sa cureti decat o singura camera inainte de a primi musafiri in vizita axeaza-te pe baie. Aceasta este incaperea in care oamenii tind sa se uite de jur-imprejur si sa observe detalii pentru ca raman singuri si nu sunt distrasi de altceva.

Sursa: www.casa.acasa.ro

Daca aceste operatiuni ti se par prea dificile, apeleaza cu incredere la cei care fac curatenie perfecta: echipa NOC Clean

Tags: ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.