Unde gresim cand facem curatenie in casa?

Unde gresim cand facem curatenie in casa?

Medicii spun ca multe gospodine nu stiu cum se face curatenia „ca la carte” si, de aceea, germenii si microbii tulbura sanatatea familiilor lor. Iata care sunt zonele pe care multe femei uita sau nu stiu ca trebuie curatate si cateva ponturi pentru a mentine un mediu ferit de boli!

Uscarea rufelor afara
Stiai ca prin uscarea rufelor in aer liber poti dobandi alergii sau afectiuni virale? Se pare ca expunerea hainelor in bataia vantului, purtator de microparticule, nu doar le usuca, ci le si imbiba cu factori alergeni precum polenul si praful sau impuritati care pot afecta sanatatea. Ideal este sa usuci hainele in casa pentru a evita imbolnavirea!

Clantele, mereu uitate
Unele gospodine nici nu sterg usa cu dezinfectant, cu toate ca lemnul si metalul sunt cele mai bune gazde ale microbilor! Totodata, clanta usii sau manerul unui sertar, „adevarate focare de infectie” dupa cum spun medicii, nu sunt curatate niciodata sau foarte rar. In lipsa dezinfectarii acestora, microbii migreaza de pe mana pe fata, de pe piele, in organism.

Sursa: www.csid.ro

Daca vrei sa lasi curatenia in seama profesionistilor, apeleaza cu incredere la cei care fac curatenia perfecta: echipa NOC Clean

Tags: , , ,

Author Description

NOC Clean

Response to this project

characters left

No comments yet.