Combei Napoleon

Mai Intai a fost oportunitatea ,apoi am transformat totul in arta.Si cum totul se invata asa am invatat si eu despre curatenie.Acum pot spune ca am atins un nivel unde” curatenia aduce puritate in suflet”. Aproape ca am avut contact cu toate industriile cand vine vorba de curatenie, ne place sa “Raspundem oricarei provocari” care a ajuns si sloganul companiei.

Daca un proiect nu ne provoaca, inseanma ca este comun si nu devine asa de atragator pentru noi.In ceea ce priveste cunostintele in domeniul curatenie ne straduim sa invatam de la cei mai buni.O mica clasificare a cunostintelor dobandite pana acum ar fi:Chiar daca este seful de echipa, acesta este cel care va si executa, nu doar va directiona atributiile celorlalti membrii.

Cunostintele dobandite de catre agentul de calificare EQF 4 odata dupa parcurgerea cursului, si implicit, terminarea intregului proces de invatare sunt :

1. Aptitudini specifice acestei calificari;
2. Organizarea echipelor de lucru cu scopul de a finaliza in mod optim sarcinile trasate;
3. Supravegherea si coordonarea procedurilor de lucru, cat si a agentilor de curatenie care le realizeaza;
4. Analizarea intregului proces ca intreg si propunerea de noi solutii pentru imbunatatirea acestuia;
5. Cunoasterea criteriilor de evaluare a suprafetelor;
6. Crearea unui plan de actiune;
7. Capacitatea de a atrage atentia in vederea nerespectarii anumitor criterii intr-un mod pozitiv care sa sporeasca increderea in sine a agentului de curatenie implicat.

Vechime in companie: din Iunie 1998