Administrare Proprietati

Departamentul NOC Clean de administrare proprietati va ajuta sa rezolvati toate problemele legate de administrarea proprietatilor dumneavoastra

Intretinere instalatii electrice si automatizari

Electricienii NOC Clean vor raspunde solicitarilor beneficiarului in legatura cu instalatiile de iluminat interior si exterior, instalatiilor de joasa tensiune ce deservesc tablourile ce alimenteaza coloanele de prize, terminalele de clima, sistemele de detectie si semnalizare efractii, sistemele de detectie si semnalizare incendii, sistemele de control acces si alti consumatori.

Intretinere si exploatare centrale termice

servicii exploatare centrale termice

Pentru intretinerea si exploatarea centralelor termice NOC Clean, are angajati fochisti autorizati care vor verifica zilnic/periodic sistemul de siguranta si avertizare, parametrii agentului termic si nivelul apei in cazan, parametrii combustibilului, caracteristicile fizico-chimice ale agentului termic.

Lucrari de lacatuserie

Pentru lucrarile de lacatuserie, NOC Clean are angajat personal calificat care va rezolva toate problemele aparute pe partea de lacatuserie. NOC Clean are in specializare montare dar si reparare de broaste, butuci, chei, broaste electromagnetice, amortizor, amortizoare instalare, reparatii, revizii, service.

Reparatii elemente de tamplarie si constructii

reparatii tamplarie si constructii

Pentru lucrarile de reparatii elemente de tamplarie si de constructii (zugraveli, reparatii, pavaje, trotuare, fatade) NOC Clean are o echipa specializata care va rezolva orice problema aparuta in intretinerea cladirii. Operatiunile de intretinere si reparatii vor fi derulate astfel incat sa nu afecteze programul si/sau conditiile de lucru ale salariatilor.

Lucrari de reparatii si intretinere instalatii climatizare

Dotarile performante si calificarile personalului ne permit rezolvarea in cel mai scurt timp a oricarei probleme aparute la sistemul dumneavoastra de climatizare. Operatiunile de intretinere si reparatii a sistemului de climatizare vor fi derulate astfel incat sa nu afecteze programul si/sau conditiile de lucru.

Intretinere instalatii sanitare

reparatii instalatii sanitare

Instalatorii nostrii vor intretine toate grupurile sanitare din intreaga cladire, vor verifica si intretine instalatia de hidrant, vor intretine instalatiile de condens provenite de la terminalele de clima si toate instalatiile sanitare ce deservesc cladirea.

Micile reparatii incluse in pretul contractului nu trebuie sa depaseasca 10% din suprafata totala care urmeaza a fii administrata. Peste aceasta cota lucrarile se vor executa in urma unei negocieri care va cuprinde si pretul manoperei. In pretul serviciilor de intretinere nu sunt incluse si materialele necesare inlocuirii. Toate piesele si subansamblele, precum si materialele necesare executarii lucrarilor de intretinere vor fi solicitate pe baza unui deviz. Dupa aprobarea devizului, se procura materialele, piesele si subansablele. Din momentul obtinerii aprobarii de achizitionare si cumpararea celor necesare, se trece la executia si remedierea defectiunii.