Reconditionare marmura

Indiferent de vechimea suprafetelor de marmura, granit sau mozaic NOC Clean le reda stralucirea!

reconditionare marmura

Piatra naturala – marmura, granit, travertin – este foarte apreciata in amenajarea unei locuinte, dandu-i acesteia un plus de stil si personalitate dar, este si un material sensibil la murdarie. De aceea cei care opteaza sa utilizeze acest tip de material in locuinta sau spatiul de birou trebuie sa stie ca ingrijirea necorespunatoare poate duce la afectarea acesteia.

Restauram marmura, granit, mozaic atat pe suprafata plana cat si pe trepte.

Procedeul de cristalizare marmura, granit, mozaic include 8 treceri pe fiecare mp de suprafata: initial se curata suprafata, in detaliu, de toate impuritatile, apoi urmeaza 4 treceri cu paduri diamantate de diferite duritati dupa care se face o spalare de baza (neutralizarea suprafetei), cristalizarea suprafetei, urmand limpezirea si usucarea acesteia.

reconditionare marmura

Zona neagra – materialul a pierdut aproape complet din stralucire
Zona rosie – materialul a pierdut din stralucire pana la aparitia zonelor opace
Zona verde – materialul si-a pierdut din stralucire, sunt necesare operatii de reconditionare: relustruire sau recristalizare
Zona albastra – materialul este perfect lustruit – pentru a se mentine gradul de stralcire este nevoie de tratament de protectie : ceruire sau impermeabilizare.

Operatiunile de intretinere si reconditionare suprafete nobile vor fi derulate astfel incat sa nu afecteze programul si/sau conditiile de lucru. Operatiunile ample de intretinere sau reconditionare se vor efectua, in masura in care acest lucru este posibil, in zi nelucratoare.