Intrebari frecvente

1. Sunt foarte multe firme de curatenie. De ce as alege NOC Clean?

Prin alegerea serviciilor oferite de NOC Clean aveti toate cheltuielile, care tin de curatenie, sub control deoarece primiti lunar o factura cu o valoare fixa care va permite sa va planificati mai bine bugetul. Optand pentru externalizarea serviciilor de curatenie si alegand NOC Clean pentru curatenia spatiului detinut de dumneavoastra veti scapa de o serie de probleme care nu fac decat sa va consume timpul in mod inutil si veti profita de toate avantajele unei dotari profesionale, obtinand o conservare mult mai buna a spatiului prin curatenia de intretinere efectuata de profesionisti, deoarece gasim intotdeauna solutii care dau valoare clientilor nostrii.
Un alt argument forte in favoarea alegerii serviciilor NOC Clean este faptul ca ne face placere sa colaboram cu beneficiarii nostrii astfel incat sa putem sa-i satisfacem toate cerintele privitoare la serviciile de curatenie.

2. Ce este NOC Green Clean? Care sunt beneficiile folosirii produselor de curatenie bio?

De cand am aparut pe piata ne-am dorit si am facut tot ce ne-a stat in putinta sa fim cei mai buni. Intodeauna scopul NOC Clean a fost sa ofere clientilor sai servicii de curatenie personalizate, de cea mai buna calitate, profesionale pentru care sa se utilizeze produse prietenoase cu mediul inconjurator deoarece consideram ca, inainte de toate, trebuie sa avem grija de acesta pentru ca reprezinta mostenirea si sanatatea copiilor nostrii.
Persoanele care sunt in cautarea de optiuni mai sigure de curatenie ar trebui sa ia in considerare utilizarea de produse ecologice. Beneficiile asociate acestora sunt numeroase si variate: sunt sigure pentru utilizatori, pentru copii, pentru animalele de companie si nu in ultimul rand pentru mediul inconjurator.

3. Ce se intampla daca nu sunt multumit de serviciile oferite?

Firma de curatenie NOC Clean rezerva dreptul clientului de a nu achita contravaloarea serviciilor prestate daca aduce la cunostinta 3(trei) nereguli grave (fondate si demonstrate) ce tin de buna executie a serviciului de curatenie.

4. Cine i-mi va face curatenie?

O echipa de profesionisti instruiti si angajati de catre NOC Clean vor curata casa dumneavoastra. Toti angajati NOC Clean vor purta uniforma, sunt asigurati si foarte dedicati. Garantam ca angajatii NOC Clean nu vor manca, bea, fuma si nu vor folosi aparatele casnice in timp ce se afla in locuinta dumneavoastra.
Suntem o echipa tanara, motivata, care face tot ce ii sta in putinta pentru a satisface exigentele fiecarui client.

5. Cat ma costa serviciile de curatenie NOC Clean?

Pretul total se va stabili in functie de anumite criterii cum ar fi spatiul locuintei, numarul de operatiuni necesare, timpul de executie, etc. Sunati la numarul 0742.060.070 pentru o estimare gratuita si pentru a stabili o intalnire cu unul din reprezentantii firmei in scopul de a determina care sunt necesitatile dumneavoastra si a obtine un pret final.

6. Trebuie neaparat sa fiu acasa in timp ce mi se face curatenie?

Nu trebuie sa fiti acasa cat are loc operatiunea de curatenie. In acest caz, ne predati casa prin incheierea unui proces verbal de predare-primire bunuri, urmand ca la incheierea curatenie sa fiti anuntat. Echipa NOC Clean care a efectuat serviciile cerute de dumneavoastra nu pleaca pana nu verificati toata casa si pana nu sunteti pe deplin multumit.
Echipele NOC Clean sunt formate numai din angajati cu vechime, care nu au cazier si sunt loiali companiei.

7. Aveti si alte intrebari?

In cazul in care aveti si alte intrebari legate de serviciile oferite de NOC Clean nu ezitati sa ne contactati la numarul 0742.060.070 sau la adresa de mail office@nocclean.ro si unul din reprezentanti nostrii o sa va contacteze in cel mai scurt timp.