Termeni si conditii

1 – Valabilitatea termenilor si conditiilor generale
Termenii si conditiile generale se supun tuturor serviciilor oferite prin paginile www.nocclean.ro. Termenii si conditiile generale sunt vizibile intotdeauna pe site-ul www.nocclean.ro. Vizitatorii site-ului www.nocclean.ro si clientii NOC Clean sunt de acord cu termenii si conditiile generale de utilizare.

2 – Obiectul de afacere
Paginile www.nocclean.ro ofera clientilor o platforma de informare. Aceste pagini contin diferite servicii publicate independent.
Serviciul este oferit de:
PROCONY 97 COM SRL
Str. Drumul Taberei,nr 30, bloc OD 3, Sc. B, Ap.37, 061387, sector 6, Bucuresti
RO-10500402
J40/4339/1998
Telefon: 0742.060.070

3 – Oferte de pret
Toate preturile afisate contin taxa pe valoare adaugata (TVA 24%). Nu putem exclude afisarea intarziata a preturilor din motive tehnice; tinand cont de selectarea, prelucrarea si citirea bazei de date. In ciuda faptului ca incercam intotdeauna sa tinem datele actualizate, nu putem garanta actualitatea sau lipsa de erori si nu putem fi trasi la raspundere.
Daca apar neintelegeri, va rugam sa ne informati la adresa de e-mail office@nocclean.ro cu o descriere a problemei, data la care aceasta a avut loc, preturile si datele de contact pentru a va putea rezolva problema.
In cazul in care sunt gasite erori pe site-ul nostru, va rugam sa ne informati la adresa de e-mail office@nocclean.ro si noi vom corecta eroarea in cel mai scurt timp.

4 – Garantii si obligatii contractuale
Vizionarea si utilizarea site-ului www.nocclean.ro nu necesita inregistrare sau creare de cont. Proprietarii NOC Clean nu garanteaza ca informatiile de pe site sunt in totalitate corecte si atrag atentia asupra faptului ca pot exista erori de redactare.
Informatiile prezentate pe site sunt supuse unor modificari periodice.
Proprietarii NOC Clean nu garanteaza functionalitatea si accesibilitatea site-ului.
De la data emiterii facturii si pana la achitarea acesteia clientul nu este afectat de modificarile ulterioare de pret. Factura este valabila 15 zile de la data emiterii dupa care se anuleaza automat conform legii in vigoare.
NOC Clean rezerva dreptul clientului de a nu achita contravaloarea serviciilor prestate daca aduce la cunostinta 3(trei) nereguli grave (fondate si demonstrate) ce tin de buna executie a serviciului de curatenie.

5 – Notificari privind dreptul de autor
Toate paginile www.nocclean.ro, continutul afisat, pozele, textele si datele sunt protejate în conformitate cu legea, prin dreptul de autor si proprietate intelectuala. Reproducerea totala sau partiala a site-ului www.nocclean.ro, duplicarea, distribuirea sau modificarea continutului se poate numai prin aprobare scrisa. Aceste actiuni incalca legea drepturilor de autor si proprietate intelectuala si se vor lua masuri juridice.

Response to this project

characters left

No comments yet.