NOC Green Clean

Curatenia ecologica nu este un trend. Curatenia ecologica este o necesitate, un mod de viata civilizat si responsabil. De cand am aparut pe piata ne-am dorit si am facut tot ce ne-a stat in putinta sa fim cei mai buni. Intodeauna scopul NOC Clean a fost sa ofere clientilor sai servicii de curatenie personalizate, de cea mai buna calitate, profesionale pentru care sa se utilizeze produse prietenose cu mediul inconjurator deoarece consideram ca, inainte de toate, trebuie sa avem grija de acesta pentru ca reprezinta mostenirea si sanatatea copiilor nostrii.

membru Romania Green Building Council

Incepand cu anul 2013 am devenit membrii ai Romania Green Building Council, asociatie non-profit, apolitica, formata din organizatii active in toata tara. Ne-am alaturat acestei organizatii deoarece promoveaza valori in care noi, cei de la NOC Clean, credem: responsabilitatea fata de mediu si eficienta energetica pe durata ciclului de viata a unei cladiri.

Prin utilizarea produselor ecologice de curatenie ne dorim sa contibuim practic la mentinerea unei stari de sanatate excelente pentru toti clientii nostrii si sa protejam mediul inconjurator.