produse curatenie

Pentru a vizualiza intreaga gama de produse de curatenie utilizate de NOC Clean si pentru a le comanda dati click aici

Detergenti universali

Detergentii universali, marca Buzil, brand recunoscut pe plan international de peste 100 de ani, fac parte din gama de solutii profesionale utilizate pentru curatenia intensiva si de intretinere a tuturor suprafetelor si pardoselilor rezistente la apa precum: usi, cadre de geamuri, tocarie PVC, calorifere, plastic, sticla, pardoseli din piatra si gresie. Acesti detergenti au performante excelente de curatare si degresare. Sunt foarte economici in uz.

Detergenti curatenie intretinere

Detergentii pentru curatenia de intretinere, marca Buzil, sunt pe baza de polimeri solubili/insolubili la apa, pe baza de sapun sau alcool. Acesti detergenti fac parte din gama de solutii profesionale utilizate pentru curatenia de intretinere a unor suprafete diverse precum: parchet sigilat, suprafete din ceramica, pardoseli din piatra naturala, PVC, cauciuc, marmura, clincher si teracota. Acesti detergenti au performante excelente de curatare si sunt economici in uz.

Detergenti covoare/mochete

Detergentii, sampoanele, solutiile si odorizantele pentru curatenia de intretinere si cea intensiva a mochetelor, covoarelor si a altor suprafete textile, marca Buzil, fac parte din gama de produse care inteleg asteptarile persoanelor care utilizeaza detergenti profesionali. Acesti detergenti pot fi utilizati pentru curatarea texilelor cu fir natural si sintetic si a mobilierului tapitat.

Detergenti suprafete diverse

In gama de detergenti profesionali pentru suprafete diverse, marca Buzil, acopera o paleta larga: detergenti pentru curatarea sticlei, a geamurilor, a cadrelor de ferestre, a suprafetelor din resopal, a geamurilor de masini; solutii pentru intretinerea si curatarea intensiva a suprafetelor din piele, a suprafetelor din inox, cat si a altor metale feroase si neferoase rezistente la acid, a materialelor din lemn, plastic, ceramica, alama, bronz, cupru, crom, inox, etc.

Detergenti eco

Detergentii eco, marca Buzil, fac parte din gama de solutii ecologice profesionale utilizate pentru curatenia intensiva si de intretinere a tuturor suprafetelor si pardoselilor rezistente la apa precum: portelanul sanitar, crom, suprafete din otel inoxidabil, pereti si pardoseli din gresie, pardoselile lucioase din piatra naturala si artificiala, vase, tacamuri si sticla. Acesti detergenti au performante excelente de curatare si degresare.

Detergenti industriali

In gama de detergenti profesionali industriali, marca Buzil, acopera o gama larga a suprafetelor care necesita curatenie de intretinere sau generala: detergenti pentru curatarea aluminiului, la curatarea materialelor rezistente la alcalini, a suprafetelor si a pardoselilor din zonele si atelierele industriale, pentru curatarea masinariilor, copertinelor de camion si a caroseriilor, pentru pardoselile de beton si ciment, etc.
Din momentul aparitiei noi, echipa NOC Clean, am facut tot ce ne-a stat in putinta sa fim printre cei mai buni in domeniu. Consideram ca unii dintre factorii importanti ai ascensiunii noastre pe piata si mentinerea unui numar mare de clienti permanenti multumiti de serviciile de curatenie oferite, sunt aparatura folosita si detergentii profesionali utilizati.

Pentru a vizualiza intreaga gama de produse de curatenie utilizate de NOC Clean si pentru a le comanda dati click aici