Renovare imobil

Echipa NOC Clean este compusa din profesionisti care dispun de toate utilajele necesare pentru a va usura viata atunci cand va decideti sa renovati locuinta sau biroul.

Servicii Zugraveli

Servicii Zugraveli

Daca doriti sa improspatati si sa schimbati aerul din locuinta sau biroul dumneavoastra echipa NOC Clean va sare in ajutor.
Avem angajati zugravi profesionisti care executa zugraveli interioare, zugraveli simple si zugraveli decorative, cu maxima eficienta si calitate.

Servicii termoizolatii

Servicii termoizolatii

Izolarea termica a locuintei este o parte esentiala a sistemului de incalzire si racire. Aceasta creste nivelul de confort si reduce cheltuielile, in anumite situatii, chiar cu pana la 65%. Echipa NOC Clean executa lucrari de termoizolatii spatii de locuit/ birouri, avand angajat in acest scop personal calificat.

Servicii hidroizolatii

Servicii hidroizolatii

Majoritatea problemelor unui spatiu pentru locuit sau de birouri au legatura cu hidrizolarea acestuia. Rolul hidroizolatiilor este de a proteja constructia impotriva actiunii apei si impotriva infiltrarii acesteia, deoarece este un important agent agresiv, cu efecte negative majore asupra partilor sau elementelor de constructie.Echipa NOC Clean executa lucrari de hidroizolatii, avand angajat in acest scop personal calificat.

Montaj gips carton

Montaj gips carton

Echipa NOC Clean executa lucrari de montaj rigips carton, avand angajat in acest scop personal calificat. Lucrarile de rigips carton dau un aspect placut spatiului in care locuim si un plus de confort deoarece asigura o economie dovedita de energie termica, o izolare termica si fonica foarte buna.

Reconditionare parchet

Reconditionare parchet

Parchetul este foarte apreciat in amenajarea unei locuinte, dandu-i acesteia un plus de stil si personalitate dar, este si un material sensibil la murdarie. De aceea cei care opteaza sa utilizeze acest tip de material in locuinta sau spatiul de birou trebuie sa stie ca ingrijirea necorespunatoare poate duce la afectarea acesteia. Echipa NOC Clean executa lucrari de reconditionare parchet.

Reconditionare suprafete nobile

reconditionare marmura

Indiferent de vechimea suprafetelor de marmura, granit sau mozaic NOC Clean le reda stralucirea! Restauram marmura, granit, mozaic atat pe suprafata plana cat si pe trepte.
Piatra naturala – marmura, granit, travertin – este foarte apreciata in amenajarea unei locuinte, dandu-i acesteia un aer de eleganta si bun-gust dar este si un material foarte sensibil la murdarie.

Reparatii tamplarie si constructii

reparatii tamplarie si constructii

Pentru lucrarile de reparatii elemente de tamplarie si de constructii (zugraveli, reparatii, pavaje, trotuare, fatade) NOC Clean are o echipa specializata care va rezolva orice problema aparuta. Operatiunile de intretinere si reparatii vor fi derulate astfel incat sa nu afecteze programul si/sau conditiile de lucru.

Instalatii sanitare

reparatii instalatii sanitare

Instalatorii nostrii pot intretine toate grupurile sanitare din locuinta/biroul dumneavoasta, pot verifica si intretine instalatia de hidrant, pot intretine instalatiile de condens provenite de la terminalele de clima si toate instalatiile sanitare.

Instalatii electrice si automatizari

reparatii instalatii sanitare

Electricienii NOC Clean pot raspunde prompt solicitarilor dumneavoastra in legatura cu instalatiile de iluminat interior si exterior, instalatiilor de joasa tensiune ce deservesc tablourile ce alimenteaza coloanele de prize, terminalele de clima, sistemele de detectie si semnalizare efractii, sistemele de detectie si semnalizare incendii, sistemele de control acces si alti consumatori.

Lucrari de lacatuserie

reparatii instalatii sanitare

Pentru lucrarile de lacatuserie, NOC Clean are angajat personal calificat care va rezolva toate problemele aparute pe partea de lacatuserie. NOC Clean are in specializare montare dar si reparare de broaste, butuci, chei, broaste electromagnetice, amortizor, amortizoare instalare, reparatii, revizii, service.

Servicii tamplarie Aluminiu sau PVC

servicii tamplarie Aluminiu sau PVC

Echipa NOC Clean realizeaza lucrari de service pentru tamplarie Aluminiu sau PVC.Prestam consultanta si interventii pentru :schimbat sisteme de inchidere-deschidere(feronerie), schimbat piese de feronerie sau kituri complete, schimbat balamale usi exterioare si de interior, inlocuit geamuri, repunere in parametrii normali tamplarii, reconditionari, modificari, recalari, gresare, etc.

Degajarea molozului

degajare moloz

Pentru a veni in ajutorul clientilor care doresc sa inlature urmele ramase in urma constructiei sediului sau a lucrarilor de reparatii efectuate, firma noastra preia activitatea de curatare care necesita ridicarea molozului rezultat in urma demolarilor, amenajarilor interioare si exterioare.

Relocare

relocari

Oferim servicii complete de mutare pentru locuinte si birouri si servicii complementare pentru relocare(mutari internationale door-to-door, transport mobila, manipulare, dezansamblare si reansamblare mobilier)

Operatiunile descrise au caracter general.
In functie de nevoile si doleantele clientului fiecare spatiu primeste servicii personalizate.