Despre noi

Despre noi

Cateva motive pentru a alege serviciile de curatenie NOC Clean

Optand pentru externalizarea serviciilor de curatenie si alegand NOC Clean pentru curatenia spatiului detinut de dumneavoastra veti scapa de o serie de probleme care nu fac decat sa va consume timpul in mod inutil (personalul care asigura curatenia, investitii in ustensile, echipamente, utilaje si consumabile) si veti profita de toate avantajele unei dotari profesionale, obtinand o conservare mult mai buna a spatiului prin curatenia de intretinere efectuata de profesionisti.

Alegand firma de curatenie NOC Clean veti avea acces la servicii speciale ce nu pot fi executate decat de profesionisti in curatenie cum ar fi: spalarea mochetei, polisharea linoleumului, a gresiei, marmurei, spalarea fatadelor si geamurilor exterioare, intretinerea instalatiilor sanitare, electrice, de climatizare, de incalzire, reparati mici de constructie,etc. In plus, prin serviciile de intretinere a plantelor si a spatiilor verzi, de dezinsectie si deratizare, de ridicare a gunoiului menajer si a deseurilor, de livrare de consumabile de curatenie, NOC Clean ofera o gama larga de operatiuni care, in mod normal, se asigura de mai multi furnizori, fapt care pentru dumneavoastra inseamna o economie de timp si de bani.

In privinta segmentului de administrare de proprietati consideram ca depistarea si inlaturarea factorilor care ar putea provoca evenimente neplacute este principalul nostru obiectiv, de aceea avem in permanenta personal calificat detasat care asigura buna functionare. Pentru fiecare obiectiv in parte, NOC Clean, desemneaza un responsabil care supravegheaza si monitorizeaza curatenia si intretinerea cladirii pentru a o mentine la un standard ridicat, iar orice nemultumire sau dorinta din partea dumneavoastra pot fi discutate cu acesta.

Prin alegerea serviciilor oferite de NOC Clean aveti toate cheltuielile, care tin de curatenie, sub control deoarece primiti lunar o factura cu o valoare fixa care va permite sa va planificati mai bine bugetul.