Servicii Anexe

 Servicii anexe

"Echipa NOC Clean dispune de toate utilajele necesare si de multe idei menite sa va usureze viata si sa va ofere un plus de confort."

Servicii de deszapezire

Pe toata durata iernii suntem pregatiti sa raspundem solicitarilor dumneavoastra pentru deszapezire.

Lucrarile de curatare – indepartare a zapezii si serviciile de deszapezire pot fi executate mecanizat (cu utilaje de deszapezire) sau manual in functie de necesitatile si cerintele dumneavoastra.

Curatarea panourilor fotovoltaice

Curatarea panourilor solare este, in general, o activitate neglijata, multi crezand ca se curata la ploaie, acest lucru fiind total eronat. Una dintre cauzele majore ale pierderii de eficienta a panourilor fotovoltaice este murdaria. NOC Clean este la momentul actual singurul detinator din Romania al echipamentului de curatare cu apa demineralizata a panourilor solare. Acesta metoda este absolut sigura pentru mediu si are rezultate remarcabile.

Inchiriere masini de spalat pardoseala cu om la bord

NOC Clean inchiriaza masina speciala de spalare pardoseli cu om la bord, ideala pentru curatarea suprafetelor comerciale, a spatiilor de birouri si a spatiilor de depozitare.

Relocare

Oferim servicii complete de mutare pentru locuinte si birouri si servicii complementare pentru relocare (mutari internationale door-to-door, transport mobila, manipulare, dezansamblare si reansamblare mobilier)


Operatiunile descrise au caracter general.

In functie de nevoile si cerintele clientului fiecare spatiu primeste servicii personalizate.