Reconditionare Marmura

Reconditionare marmura

"Indiferent de vechimea suprafetelor de marmura, granit sau mozaic NOC Clean le reda stralucirea!"

Piatra naturala – marmura, granit, travertin – este foarte apreciata in amenajarea unei locuinte, dandu-i acesteia un plus de stil si personalitate dar, este si un material sensibil la murdarie. De aceea cei care opteaza sa utilizeze acest tip de material in locuinta sau spatiul de birou trebuie sa stie ca ingrijirea necorespunatoare poate duce la afectarea acesteia.

Procedeul de cristalizare marmura, granit, mozaic include 8 treceri pe fiecare mp de suprafata: initial se curata suprafata, in detaliu, de toate impuritatile, apoi urmeaza 4 treceri cu paduri diamantate de diferite duritati dupa care se face o spalare de baza (neutralizarea suprafetei), cristalizarea suprafetei, urmand limpezirea si usucarea acesteia.

Zona neagra – materialul a pierdut aproape complet din stralucire
Zona rosie – materialul a pierdut din stralucire pana la aparitia zonelor opace
Zona verde – materialul si-a pierdut din stralucire, sunt necesare operatii de reconditionare: relustruire sau recristalizare
Zona albastra – materialul este perfect lustruit – pentru a se mentine gradul de stralucire este nevoie de tratament de protectie : ceruire sau impermeabilizare.

« 1 of 3 »