Renovare imobil

Renovare imobil

Motive pentru a alege NOC Clean pentru serviciile de renovare:

Servicii Personalizate - Oricand aveti nevoie de ajutor pentru renovarea spatiului dumneavoastra interior sau exterior ne putem personaliza serviciile astfel incat sa corespunda nevoilor si programului dumneavoastra.

Calitate Asigurata - Calitatea serviciilor noastre este garantata atat de experienta angajatilor nostri cat si de marturiile clientilor nostri multumiti.

Aprovizionarea cu Materiale - Putem procura si livra toate materialele cerute de dumneavoastra in ziua prestarii serviciilor (se pot percepe tarife aditionale).

Servicii Zugraveli

Daca doriti sa improspatati si sa schimbati aerul din locuinta sau biroul dumneavoastra echipa NOC Clean va sare in ajutor.
Avem angajati zugravi profesionisti care executa zugraveli interioare, zugraveli simple si zugraveli decorative, cu maxima eficienta si calitate.

In cadrul serviciului de zugravire acoperim toate suprafetele din lemn si pardoseaua pentru protectia acestora.


Oferim servicii profesionale de pre-zugravire.


Straturile de vopsea sunt aplicate numai dupa ce stratul precedent este uscat.

Servicii termoizolatii

Izolarea termica a locuintei este o parte esentiala a sistemului de incalzire si racire. Aceasta creste nivelul de confort si reduce cheltuielile, in anumite situatii, chiar cu pana la 65%.

Echipa NOC Clean executa lucrari de termoizolatii spatii de locuit/ birouri, avand angajat in acest scop personal calificat.

Servicii hidroizolatii

Majoritatea problemelor unui spatiu pentru locuit sau de birouri au legatura cu hidroizolarea acestuia.

Rolul hidroizolatiilor este de a proteja constructia impotriva actiunii apei si impotriva infiltrarii acesteia, deoarece este un important agent agresiv, cu efecte negative majore asupra partilor sau elementelor de constructie.

Echipa NOC Clean executa lucrari de hidroizolatii, avand angajat in acest scop personal calificat.

Montaj gips carton

Echipa NOC Clean executa lucrari de montaj rigips carton, avand angajat in acest scop personal calificat.

Lucrarile de rigips carton dau un aspect placut spatiului in care locuim si un plus de confort deoarece asigura o economie dovedita de energie termica, o izolare termica si fonica foarte buna.