Curatenie parcari

Curatenie parcari

Ai grija de aspectul cladirii tale si de curatenia si design-ul interior, dar te-ai gandit vreodata ca pentru multi dintre clientii, partenerii sau angajatii tai, parcarea este primul lor contact cu tine? Murdaria si mirosurile neplacute inerente acesteia pot avea un efect nedorit asupra imaginii tale.

In parcare se pot acumula mute reziduuri greu de indepartat, precum grasimi, vopsea, apa din radiatoare si alte substante scurse din masinile ce utilizeaza parcarea, praf, funingine, gunoi menajer etc. De multe ori, echipele de curatenie interna nu au pregatirea si mijloacele tehnice necesare pentru a trata cu eficienta subiectul curateiniei parcarii, iar investitia in acest sens poate fi nerentabila.

In aceasta situatie, externalizarea serviciului de curatenie a parcarii catre o echipa profesionista de curatenie este o idee responsabila si eficienta. Aici intervenim noi.

NOC Clean ofera consultanta si solutii tehnice pentru curatenia si intretinerea parcarii tale. Suntem o echipa de profesionisti in curatenie, cu experienta si tehnica necesare pentru a ne asuma proiectul curateiniei parcarii in intregimea sa, in siguranta si cu responsabilitate. Iti intelegem nevoile si preluam riscurile legate de riscurile curateniei in parcare.

Iti oferim o solutie clara pentru curatenia initiala a parcarii si venim spre tine cu o propunere de plan de intretinere dupa ce aceasta prima etapa a fost finalizata. Ne asiguram ca iti intelegem nevoile si preluam integral riscul proiectului curateniei parcarii tale.

Preturile incep de la 0,99 lei/mp/interventie+ TVA, pentru un serviciu complex de intretinere.

Cere acum mai multe informatii sau o cotatie: 0742 060 070